Tijdens het laatste weekend van januari vonden de U8-league wedstrijden plaats in de sporthal van Merelbeke. Bezoekers van de dag waren Temse en Ganda.

Met veel inzet en gretigheid begonnen onze ploegjes aan de wedstrijden. De resultaten wisselden elkaar af: soms een mooie overwinning, vaak een verdiend gelijkspel en soms een jammerlijk verlies. De Floriant-U8'ers bleven echter tot de laatste seconden hun best doen, om zo veel mogelijk doelpunten te maken.

Na een vermoeiende, maar leuke middag, kunnen de U8'ers tevreden terugblikken. Volgende week trekken we naar Ganda, om nog betere resultaten te sprokkelen!

Speelden voor Floriant: Tibe, Kobe De Zutter, Jaron, Kobe Vermander, Lars, Aylin, Han, Xander, Seppe, Ivo, Janne, Rozane, Angelina, Ilana, Nahla, Nina en Lore.

De U8 kreeg op 19 januari zijn eerste matchen van het nieuwe jaar voorgeschoteld op Appels. Tegenstanders van dienst waren Neerlandia, Appels, Ago Aalst en Ganda.

Met wisselend succes wisten de U8'ers de nodige punten bijeen te sprokkelen. Af en toe werd er vlot gescoord, maar soms bleek de weg naar de korf toch nog beladen met veel problemen. Kansen genoeg, helaas zaten deze niet altijd binnen. Gelukkig was er een nimmer aflatende inzet bij alle spelers, zodat de matchen vaak nog goed eindigden. Wie een aantal fragmenten van de matchen wil zien, kan onderstaande link volgen. Deze beelden werden gemaakt door korfbalclub Appels.

Volgende week spelen de U8'ers echter in eigen huis. Een gouden kans om veel te scoren en te winnen!

Speelden voor Floriant: Elise, Rozane, Jaron, Kobe DZ, Kobe V, Lars, Han, Ivo, Janne, Tibe, Aylin, Lore en Xander

U8 (2013-2014-2015): U08 (2020-2021)
Coach 2
Speler 16