Je hebt verenigingsmensen en je hebt verenigingsmensen. Floriant is dan ook zeer trots dat wij dit jaar een 'gouden' jubilaris in ons midden hebben. Rita Breydels is dit jaar maar liefst 50 jaar lid van korfbalclub Floriant Merelbeke.

Zij stond mee aan de wieg van Floriant in 1972.  Van bij de oprichting verdedigde zij gedurende verschillende decennia de kleuren van Floriant als korfbalster. Daarnaast werd zij ook lid van de Raad van Bestuur. Ze zetelde daar 50 jaar ononderbroken, waar zij afwisselend de functies van ondervoorzitter, penningmeester, voorzitter en lid van het dagelijks bestuur op zich nam. Gedurende die vele jaren bouwde zij in die functies mee aan de groei en de opmars van een kleine club tot een van de topclubs binnen het korfballandschap.

Naast haar taken als bestuurslid was zij ook actief in talrijke comites, zoals cafetaria, materiaal en kledij, accommodatie , velden en zalen,…. Was zij de contactpersoon met de sportdienst en andere gemeentelijke diensten. En alsof dit nog niet voldoende was, kon je altijd op haar rekenen om bij te springen waar nodig in de dagdagelijkse taken.   In de huidige tijden iemand vinden die zoveel tijd en energie besteed voor een vereniging is geen evidentie. 

De club wil Rita hierbij danken voor de veelzijdige en belangeloze inzet en toewijding aan de korfbalvereniging gedurende al die jaren en wenst je nog vele gelukkige en ontspannen momenten op Floriant. We hopen dat je nog lang langs de lijn jouw club kan komen aanmoedigen en hopen dat je, hoewel afscheid genomen van de bestuurstaken, taken die je nauw aan het hart liggen nog zal opnemen indien nodig. Hartelijk dank van je ex-voorzitter

COURTENS LARS
Rvb: raad van bestuur
DE CLERCQ PATRICK
Rvb: raad van bestuur
PERSIJN BART
Rvb: jeugdvoorzitter
VAN DAMME LIEN
Rvb: raad van bestuur
VAN DAMME MAIKE
Rvb: secretaris
VAN HOUDT TOM
Rvb: voorzitter
VERGAERT RUBEN
Rvb: raad van bestuur
Volg ons op sociale media
  Je vindt recente nieuwsberichten en foto's van onze #BlueSharks op Facebook en Instagram.

 

Clubnieuws
Kom jij ook korfballen? Floriant zoekt nog jeugdspelers!
12/03/2022
Schrijf nu in voor onze BBQ op zaterdag 3 juni
30/04/2023
Inschrijvingen 2-palentornooi zaterdag 3 juni zijn gestart!
30/04/2023
Terence Claes wordt de nieuwe hoofdtrainer in seizoen 2023-2024
29/03/2023
Zaalfinales 2023
23/02/2023

© 2023 KC Floriant Merelbeke vzw | Privacyverklaring | Powered by Twizzit.com