De U6 van Floriant startte het nieuwe jaar met een leuke wriemel in de eigen sporthal. Het thema van de dag? Piraten!

Meer dan 40 piraten hadden de sporthal van Merelbeke gekaapt voor een toffe wriemeldag met leuke spelletjes. Naast Floriant namen ook Appels, Ganda, Neerlandia en Ago Aalst deel aan de dag. Gehuld in piratendoeken, schmink en de nodige verkleedkleren gingen de spelertjes meer dan twee uur spelplezier te lijf.

Na het klauteren op een avontureneiland, het ontwijken van kanonskogels, schatten zoeken in een tunnel, een gevaarlijke tocht te ondergaan, het stelen van schatten en reizen naar verschillende piratenplaatsen, kregen de piraatjes een moeilijke opdracht. Om de grote schat te krijgen, moesten ze de trainers gaan bestelen. Als echte piraten slaagden ze hier snel in!

Met een schat, die vol lekkere koekjes en drankjes bleek te zitten, werd de dag leuk afgerond. De tevreden piraatjes konden vrolijk huiswaarts keren, wachtend op een volgend avontuur!

Speelden voor de U6: Andreas, Lize, Lise, Jade, Irene, Lucas C, Lucas DV, Emile, Vince, Nand, Staf, Seppe, Xander

Voor de laatste matchen van 2018 trokken de U8-Florianters naar Temse. Met z'n tienen werden maar liefst zeven matchen afgewerkt, waarvan er zes winnend werden afgesloten. De tevreden gezichten van de spelers spraken boekdelen

De doelpunten vlogen de tegenstanders om de oren. Bijna alle spelers van onze U8'ers wisten te scoren, waardoor de andere ploegen niet wisten wat te doen. Voorbeeld bij uitstek was de laatste match, waar Floriant op 20 minuten bijna 10 maal wist te scoren. Ook tijdens de andere wedstrijden vonden de spelers de weg naar de mand vlotjes. Over de hele middag werden meer dan 25 doelpunten gemaakt door onze U8'ers.

Voor het goede en vlotte verloop van de dag verdienen Temse en de trainers van Temse zeker een welverdiende pluim!

Speelden voor Floriant: Lars, Seppe De Vreese, Lore, Han, Kobe De Zutter, Kobe Vermander, Jaron, Ivo, Xander en Aylin

U8 (2013-2014-2015): U08 (2020-2021)
Coach 2
Speler 16