In de vlakke zon, en met verschroeiende temperaturen, speelden de U8'ers op 14 september voor de tweede keer wedstrijd. Ditmaal stonden er meerdere rondes op het programma, met nieuwe tegenstanders.

Neerlandia en Temse, daar hadden de Florianters nog niet tegen gespeeld. Met enige zenuwen (zeker voor de nieuwe spelers) begonnen onze twee ploegen aan de wedstrijden. U leest het goed, Floriant was weer goed vertegenwoordigd!

In telkens spannende matchen wisten de U8'ers regelmatig het laken naar zich toe te trekken. Velen konden hun eerste doelpunt in een wedstrijd te maken. Dat was voor de enthousiaste ouders genieten! Hopelijk zien we op de volgende serie wedstrijden meer van dat!

Speelden voor Floriant: Lola, Margot, Wout, Jorben, Seppe, Jaron, Kobe, Staf, Thomas en Oskar.

Met de Floriant Familiedag werd de start van het nieuwe seizoen 2019-2020 feestelijk en plezant gestart! Voor de U8 betekende dit dat de eerste wedstrijden er eindelijk waren!

Voor velen waren dit hun eerste wedstrijden. Met enige spanning en nieuwsgierigheid begonnen de U8'ers na het eerste fluitsignaal. Tegenstander Ganda was evenwaardig aan onze ploeg, maar wist helaas de mand meer te vinden. Op het einde van de wedstrijd stond een 1-3 verlies op het bord.

Hoewel de U8'ers zich stevig verweerden, veel ballen afpakten en bleven lopen, mocht het niet baten. Toch kunnen de Florianters heel fier en tevreden zijn, want ze speelden een goede wedstrijd. Volgende week een nieuwe kans!

Speelden voor Floriant: Imke, Lola, Seppe, Thomas, Staf, Jaron, Kobe, Emile en Nand

U8 2019-2020: Jeugd (2019-2020)
Coach 5
Speler 28