Afgelopen zaterdag ontving Floriant in eigen hal Putse, dat dit seizoen goed bezig is en voor het eerst echt meedraait om de hoogste plaatsen in de Topleague.
In de heenwedstrijd hadden de Blue Sharks echter makkelijk de maat genomen van de geel-blauwen (16-26), benieuwd of dat ook deze keer zou lukken.

Zaterdagavond ontving Floriant in eigen huis zaalkampioen en verliezend Europacupfinalist Kwik.
De heenwedstrijd werd ruim door de Blue Sharks gewonnen, maar een thuiswedstrijd tegen Kwik heeft nog nooit tot een eenvoudige overwinning geleid. De zwart-gelen lijken zich wel op de vloer van Ter Wallen thuis te voelen.
De Blue Sharks wilden hun goede partij van vorig weekend tegen Voorwaarts herhalen en zo de overwinning thuishouden.

Op de laatste speeldag van de heenronde bracht Floriant een bezoek aan Voorwaarts, dat dit seizoen in moeilijker vaarwater verkeert. Voor de Blue Sharks was het de eerste competitiewedstrijd van 2020, het nieuwe jaar goed inzetten was dus de boodschap.

Na een week ongeplande rust door het lek in de hal in Merelbeke, moest Floriant dit weekend opnieuw aan de bak.
Tegenstander was het puntenloze Sikopi, dat geen struikelblok mocht vormen in de strijd van de Blue Sharks om de kruisfinales te halen.

Net voor het ingaan van de zaalperiode werd nog de eerste speeldag van de terugronde van de veldcompetitie afgewerkt.
Floriant bracht een bezoek aan Riviera/Deurne en kon bij winst de winter ingaan aan kop van het klassement.

Kern 2019-2020: Senior (2019-2020)
Coach 2
Ploegbegeleider 9