De MegaWriemelDag vond dit jaar plaats te korfbalclub Verde, die sinds kort gehuisvest is in een nieuwe accomodatie. De U6'ers mochten er op 11 mei een ware ruimtereis maken.

De U6'ers moesten kometen opruimen, de parachute voorbereiden op een landing, zich uitleven in het springkasteel, dezelfde marsmannetjes zoeken en een eigen ruimteschip tekenen. Daarnaast moesten er ook wedstrijdjes gespeeld worden en konden de spelertjes zich uitleven in het springkasteel.

Na een vele uren vol speel- en spelplezier, geholpen door het goede weer en de enthousiaste ouders, trokken de U6'ers van Floriant terug huiswaarts. Deze keer niet in een raket, maar in de auto. De ruimtepakjes werden weer ingeleverd, maar dat werd met een glimlach gedaan. Dankzij een geslaagde dag!

Speelden voor Floriant: Robbe, Kobe DZ, Maxim, Stan, Lucas C, Vince, Jade en Lise

Vroeg in de ochtend van 30 maart trokken de U6'ers van Floriant naar Bornem. De club organiseerde een wriemel en had duidelijk ook goed weer besteld. Onder een stralende zon en met aangename temperaturen werd het een toffe voormiddag.

De spelertjes speelden reisje rond de wereld, mochten hun cricket-talenten bovenhalen, gooiden blikken omver, legden lange parcours af en mochten figuren nabouwen met korfbalmateriaal. Na al deze activiteiten hadden de spelertjes wel een kleine honger, maar daarvoor had Bornem een oplossing. Iedereen kreeg een gratis hotdog! En zo konden de U6'ers met vermoeide benen en een volle buik terug huiswaarts keren.

Speelden voor Floriant: Jade, Lise, Stan, Lucas C. en Lucas DV

U8 (2013-2014-2015): U08 (2020-2021)
Coach 2
Speler 13