Korfbalclub Appels organiseerde op 24 november de eerste zaalwriemel van het seizoen. Floriant nam deel met zeven enthousiaste en energieke spelertjes.

De U6 mocht deelnemen aan diverse spellen en parcours. Zo wapperden ze met de parachute, gooiden ze kegels omver met tennisballen, zochten ze naar plastieken figuurtjes in een ballenbad, verzamelden ze dubbele kaarten in een memoriespel, scoorden ze vanuit verschillende landen en legden ze hun parcours op tijd af. De middag ging (te) snel voorbij, met dank aan de organisatie door Appels.

Speelden voor Floriant: Jade, Stan, Robbe, Maxim, Staf, Seppe T en Jaron

In sporthal Hekers te Zwijnaarde namen maar liefst drie U8-ploegen van Floriant deel aan de wedstrijden. Deze drie teams, goed voor 15 spelertjes, werkten 12 wedstrijden af tegen Neerlandia, The Vikings en Appels.

De Floriantspelers hadden er duidelijk zin in, want de meeste wedstrijden werden winnend afgesloten. Slechts een paar keer verloren de ploegjes nipt van hun tegenstander. Bovendien leken alle spelers de weg naar de korf te vinden, de meesten scoorden dan ook minstens eenmaal!

Speelden voor Floriant: Rozane, Han, Ilana, Lore, Jaron, Nahla, Kobe De Zutter, Kobe Vermander, Angelina, Lars, Ivo, Elise, Nina, Seppe De Vreese en Xander.

U8 (2013-2014-2015): U08 (2020-2021)
Coach 2
Speler 23