Ons U10ers speelden zaterdag op het nieuwe kunstgras van Neerlandia tegen 2 ploegjes van Neerlandia en tegen Temse.

Onder leiding van coach Anke speelden zij vol inzet en enthousiasme en dat loonde.

De 3 wedstrijden werden stuk voor stuk gewonnen . Zij lieten geen enkel tegendoelpunt binnen en scoorden maar liefst 15 maal . Prima dus.

Eerste wedstrijdjes gingen spelers iets teveel doorloper gaan zoeken . Laatste wedstrijd werd gevraagd om iets meer op afstand te gaan doelen . Dat deden ze ook maar sommigen gingen nu wel van te ver gaan doelen.

Ook verdedigend ging het goed (nul doelpunten tegen). Er werden heel veel ballen onderschept omdat alle spelers voor hun tegenspeler gingen spelen waardoor andere ploegjes steeds de bal over het hoofd moesten gooien. Zo kon Floriant telkens met de bal gaan lopen nog voor er een kans was voor de tegenpartij.

Proficiat aan de ganse U10 ploeg en coach Anke.

Spelers: Rozanne Marthe Jef Mathis Antonio Robin Quinten Stan

U10 tsik stak vollen bak

Ben jij een sportieveling geboren in 2009 of 2010, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij willen graag onze U10 ploeg versterken met een aantal enthousiaste jongens en meisjes. Kom eens meetrainen op woensdag of vrijdag (van 18u15 tot 19u30) op de terreinen achter het zwembad in Merelbeke.

Ben je ouder of jonger dan ben je natuurlijk ook welkom. Meer info over deze trainingen vind je elders op deze site.

Inschrijvingen