Afgelopen zaterdag ontving Floriant in eigen hal Putse, dat dit seizoen goed bezig is en voor het eerst echt meedraait om de hoogste plaatsen in de Topleague.
In de heenwedstrijd hadden de Blue Sharks echter makkelijk de maat genomen van de geel-blauwen (16-26), benieuwd of dat ook deze keer zou lukken.

Net  zoals voorbije jaren zal het sportkamp voor al onze jeugdspelers doorgaan tijdens het paasweekend van vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april. Je kan in Twizzit al aanduiden of je meegaat. Meer info volgt later....

Zaterdagavond ontving Floriant in eigen huis zaalkampioen en verliezend Europacupfinalist Kwik.
De heenwedstrijd werd ruim door de Blue Sharks gewonnen, maar een thuiswedstrijd tegen Kwik heeft nog nooit tot een eenvoudige overwinning geleid. De zwart-gelen lijken zich wel op de vloer van Ter Wallen thuis te voelen.
De Blue Sharks wilden hun goede partij van vorig weekend tegen Voorwaarts herhalen en zo de overwinning thuishouden.

Op de agenda stond er 30 januari een bierproefavond gepland, deze zal worden uitgesteld naar een latere datum. Van zodra deze vastligt zal dit verder gecommuniceerd worden.

Op de laatste speeldag van de heenronde bracht Floriant een bezoek aan Voorwaarts, dat dit seizoen in moeilijker vaarwater verkeert. Voor de Blue Sharks was het de eerste competitiewedstrijd van 2020, het nieuwe jaar goed inzetten was dus de boodschap.

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Overig Nieuws
Floriant walst over Putse naar ruime overwinning