Dat onze club aan een opmars bezig is, kan niemand meer ontkennen. Vorig seizoen was onze eerste ploeg goed op weg om verschillende finaleplaatsen te claimen. Jammer genoeg zorgde het gekende corona-beestje voor een abrupte stop. Nu gaat Floriant toch met enkele prijzen gaan lopen.

Na de kerstvakantie bieden wij voor jonge sportievelingen 'kennismaking met korfbal' aan. We springen, lopen, rollen, draaien en bewegen erop los. We werken natuurlijk ook aan onze balvaardigheden. Ken jij een 4-, 5- of 6-jarige met veel energie? Speelt jouw kleuter graag met een bal? Probeer dan korfbal!

De kennismaking gaat door in de sporthal van Merelbeke op zaterdagvoormiddag van 11u tot 12u. De reeks loopt van 9 januari tot en met 27 maart (niet in de schoolvakanties).

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via dit formulier. De deelnameprijs bedraagt 20 euro (voor de volledige reeks). Starten kan op elk moment. Spelers die daarna dit seizoen aansluiten bij de club krijgen korting (20 euro).

De KBKB heeft beslist dat er dit seizoen geen zaalseizoen zal gespeeld worden. Als de omstandigheden het toelaten zal de veldcompetitie hervat worden in het weekend van 21 februari 2021. Hier kan je het bericht van de KBKB lezen.

Marie-Jeanne heeft een bedankingstekst gemaakt (zie verder) en gevraagd om dit op de website te plaatsen. Dit naar aanleiding van de geschenken en vele kaartjes die ze mocht ontvangen.

Zoeken maar!
Overig Nieuws
KC Floriant Merelbeke en kerntrainers verlengen samenwerking
18/11/2020