De nationale ploeg (Diamonds) speelt het WK Korfball van 1 tem 10 augustus in Durban (Zuid-Afrika).

Twee spelers van Floriant, Saar en Lars behoren tot de selectie. Proficiat aan beiden en succes met de wedstrijden.

Miguel kan je aan het werk zien als scheidsrechter op het WK.

Voor het volledige schema & video's verwijzen wij naar de site van de KBKB & IFK: www.korfbal.be & www.worldkorfball.org

Voor de 8ste keer reeds heeft Patrick Coppens een familiefietszoektocht in elkaar gestoken die je kan fietsen tussen 15 juni en 30 september.

Zaterdagmiddag had Floriant een afspraak met de geschiedenis in zijn tweede veldfinale in de hoogste afdeling in 3 seizoenen. Net als twee jaar geleden werd de finale afgewerkt onder een broeierige zon. De tegenstander heette nu AKC/Luma, dat licht als favoriet aan de partij begon nadat het in de reguliere competitie met ruime voorsprong eerste was geëindigd. Zoals het cliché wil is in een finale echter alles mogelijk, zeker na de sterke terugronde van Floriant in de veldcompetitie.

Na een goede terugronde op het veld (8 op 14 – 3 overwinningen, 2 nederlagen en 2x gelijk) had Floriant vorige week als derde de reguliere competitie afgesloten. Hierdoor wachtte in de kruisfinale een verplaatsing naar het als tweede geëindigde Kwik. Bij winst plaatste Floriant zich voor de tweede keer in drie seizoenen voor de finale van de veldcompetitie.

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Overig Nieuws
Floriant lijkt na monsterscore klaar voor halve finale