Voor zijn vijfde wedstrijd van de veldcompetitie bracht Floriant een bezoek aan Voorwaarts.
De weersverwachtingen zondagmiddag waren stormweer en veel regen, verre van ideaal korfbalweer dus.
Gelukkig bleef het uiteindelijk zo goed als de hele wedstrijd droog en was ook de wind ook niet zo strak als voorspeld, waardoor er toch nog vrij normaal kon worden gekorfbald.

In zijn vierde wedstrijd van het seizoen ontving Floriant AKC/Luma, een heruitgave van de laatste veldfinale dus.
De veldkampioen kwam naar Merelbeke met een licht gewijzigde opstelling, na het vertrek van Shiara Driesen en Jarre De Ley naar DeetosSnel.

Op speeldag 2 van de competitie ging Floriant op bezoek bij Sikopi. De Blue Sharks waren vorige week sterk aan het seizoen begonnen met winst in de vooruitgeschoven wedstrijd op Borgerhout/GW (20-23) en een overwinning tegen Riviera/Deurne (18-11). Floriant leidde hierdoor uiteraard ook het klassement en wilde deze koppositie deze middag kracht bijzetten.

De nationale ploeg (Diamonds) speelt het WK Korfball van 1 tem 10 augustus in Durban (Zuid-Afrika).

Twee spelers van Floriant, Saar en Lars behoren tot de selectie. Proficiat aan beiden en succes met de wedstrijden.

Miguel kan je aan het werk zien als scheidsrechter op het WK.

Voor het volledige schema & video's verwijzen wij naar de site van de KBKB & IFK: www.korfbal.be & www.worldkorfball.org

Voor de 8ste keer reeds heeft Patrick Coppens een familiefietszoektocht in elkaar gestoken die je kan fietsen tussen 15 juni en 30 september.

Zoeken maar!
Overig Nieuws
Kom jij ook korfballen?
21/09/2019