Beste leden, supporters en sympathisanten,

Door de verschillende aanpassingen op lokaal en federaal niveau is er verwarring ontstaan over supporteren tijdens het coronatijdperk. Een klein overzicht met de belangrijkste zaken:

Supporteren op de terreinen van KC Floriant Merelbeke

• Er zijn maximum 150 toeschouwers toegelaten
  • Supporters registreren zich voor de desbetreffende wedstrijd via een QR-code of een papieren register;
  • Eten en drinken is niet toegelaten binnen de omheining van onze kunstgrasvelden;
  • Supporters dragen rechtstaand ten alle tijde een mondmasker en houden 1,5m afstand;
  • Consumeren is alleen zittend aan een tafel toegestaan
  • Supporters houden zich aan de vooropgestelde richtlijnen.

Zie ook :

Richtlijnen cafetaria

Richtlijnen sanitair

Circulatieplannen

Supporteren op verplaatsing

Uit respect voor de andere clubs, vragen wij aan onze Floriant-supporters om ook op verplaatsing zich te houden aan de lokale richtlijnen. Een overzicht kan je hier vinden.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien hierover nog vragen of twijfels zijn.

Beste spelers, trainers, medewerkers, supporters,

De laatste dagen is er een enorme verhoging van het aantal COVID-19 besmettingen. Zowel federaal, provinciaal als op gemeentelijk niveau werden de maatregelen verstrengd. Het bestuur heeft zich de jongste weken verdiept over de te nemen richtlijnen : in eerste instantie de richtlijnen voor de trainingsmomenten in de maand augustus.

Het IKF heeft vandaag (2 juli) beslist om in 2021 de Europa Cup te vervangen door een Europese clubcompetitie : "the European Korfball Tour".

De Sharks mogen Lisa Pauwels verwelkomen binnen hun kernploeg. Lisa speelde voorbije seizoenen bij Koninklijke Riviera/Deurne KC en speelde in diezelfde periode ook verschillende interlands bij de nationale jeugd en U21. Met haar beslissing om volgend seizoen aan te treden in onze clubkleuren en op topleague-niveau te spelen, maakt ze een grote stap om zoveel mogelijk uit haar korfbalcarrière te halen.

Met haar scorend vermogen en verdedigingskracht is Lisa een sterke dame die perfect past binnen onze jonge en dynamische kernploeg. De ambities van onze club liggen hoog voor komende seizoenen, en met Lisa er bij kunnen we extra kwaliteit in de strijd gooien.

We kijken ongelooflijk uit naar onze samenwerking met Lisa

De veld-competitie start voor alle reeksen in het weekend van 19-20 september. We wachten nu op de nieuwe programmatie van de korfbalbond. We houden jullie op de hoogte. Link KBKB

Zoeken maar!
Overig Nieuws
Kennismaking met korfbal voor kleuters 2021-2022
02/06/2021
Kom jij ook korfballen? Floriant zoekt nog jeugdspelers!
21/09/2019
Carrefour - Steun onze sportclub