U19 WK LEEUWARDEN 2019 : Arne en Anke pakken zilver met België na zinderende finale tegen Nederland

Terwijl de vaderlandse competitie een 2-tal weken stillag waren een aantal Floriantjes actief op de korfbalchallenge in Rotterdam .

Dit waren Saar en Lars bij de Diamonds , Nel Seys bij de U17 en Anke en Arne bij de U19 .

Zij mogen terecht fier zijn op hun prestaties en ook wij zijn als club natuurlijk bijzonder fier dat wij 5 jonge spelers bij de diverse Nationale Selecties zagen aantreden op de Challenge in Nederland , een jaarlijks topevent .

Wij zijn er zeker van dat deze spelers ook voor Floriant hoog zullen scoren in de competitie en kijken er al naar uit om jullie ook in Floriant-shirt te zien schitteren vanaf eerstkomende zaterdag.

Marc Méganck

Met Floor Seys, Anke Méganck en Arne Van Damme heeft Floriant alweer een ruime inbreng in het Belgisch team dat deelneemt aan het IKF OPEN EUROPEAN CHAMPIONSHIP U19 in Leeuwarden. Uiteraard zijn wij daar als club heel fier op en wij wensen hen heel veel succes daar in Nederland. België zit in de poule met Brazilië, Polen en Tsjechië. Natuurlijk gaat België voor winst in de poule. Het programma kan je vinden via volgende link:

De wedstrijden kan je volgen via youtube. Gans Floriant duimt natuurlijk voor België en voor de Floriant-spelers.

Wij zullen ook trachten wat nieuws door te spelen vanuit Leeuwarden want ook de trouwe Floriant-supporters zijn natuurlijk van de partij.

U19: U19 (2018-2019)
Coach 1