Marie-Jeanne heeft een bedankingstekst gemaakt (zie verder) en gevraagd om dit op de website te plaatsen. Dit naar aanleiding van de geschenken en vele kaartjes die ze mocht ontvangen.

Uit gesprekken met Bestuur, Technisch Comite en de huidige trainersstaf en een informatieronde bij de spelerskern is gebleken dat er een wederzijds vertrouwen is voor een verdere samenwerking.

We kunnen bij deze dan ook aankondigen dat de samenwerking met Kevin De Waele en Johan Olaerts na het lopende seizoen met een jaar verlengd wordt.

We wensen Kevin, Johan en de ganse spelersgroep veel succes in het huidige en komende seizoen. Zij hopen in deze periode hun doelstelling, om een kampioenstitel mee te brengen naar Merelbeke, te kunnen verwezenlijken.

De KBKB heeft beslist dat er dit seizoen geen zaalseizoen zal gespeeld worden. Als de omstandigheden het toelaten zal de veldcompetitie hervat worden in het weekend van 21 februari 2021. Hier kan je het bericht van de KBKB lezen.

Beste leden, supporters en sympathisanten,

Na het Ministrieel Besluit van 28/10/2020 zijn er enkele richtlijnen die ook belangrijk zijn voor onze club.

(update: 29/10/2020 om 11u)

Beste leden, supporters, sympathisanten,

We kunnen er niet omheen, vanaf woensdag 14/10/2020 is code oranje van kracht in de sportsector.

Wat betekent dit concreet voor onze clubwerking?

Trainingen/wedstrijden veld

- De trainingen en wedstrijden op het veld gaan voor alle categorieën door zoals gepland

- De kleedkamers en douches zijn gesloten.

Trainingen/wedstrijden zaal

Dit topic zijn we momenteel nog aan het uitwerken.

Laten we samenwerken om nog strengere maatregelen te vermijden!

Zoeken maar!
Overig Nieuws
Kennismaking met korfbal voor kleuters 2021-2022
02/06/2021
Kom jij ook korfballen? Floriant zoekt nog jeugdspelers!
21/09/2019
Carrefour - Steun onze sportclub