De veld-competitie start voor alle reeksen in het weekend van 19-20 september. We wachten nu op de nieuwe programmatie van de korfbalbond. We houden jullie op de hoogte. Link KBKB

Beste spelers, trainers, medewerkers, supporters,

De laatste dagen is er een enorme verhoging van het aantal COVID-19 besmettingen. Zowel federaal, provinciaal als op gemeentelijk niveau werden de maatregelen verstrengd. Het bestuur heeft zich de jongste weken verdiept over de te nemen richtlijnen : in eerste instantie de richtlijnen voor de trainingsmomenten in de maand augustus.

Het IKF heeft vandaag (2 juli) beslist om in 2021 de Europa Cup te vervangen door een Europese clubcompetitie : "the European Korfball Tour".

De Sharks mogen Lisa Pauwels verwelkomen binnen hun kernploeg. Lisa speelde voorbije seizoenen bij Koninklijke Riviera/Deurne KC en speelde in diezelfde periode ook verschillende interlands bij de nationale jeugd en U21. Met haar beslissing om volgend seizoen aan te treden in onze clubkleuren en op topleague-niveau te spelen, maakt ze een grote stap om zoveel mogelijk uit haar korfbalcarrière te halen.

Met haar scorend vermogen en verdedigingskracht is Lisa een sterke dame die perfect past binnen onze jonge en dynamische kernploeg. De ambities van onze club liggen hoog voor komende seizoenen, en met Lisa er bij kunnen we extra kwaliteit in de strijd gooien.

We kijken ongelooflijk uit naar onze samenwerking met Lisa

Update 25/05/2020 :

In het kader van de versoepelingen aangekondigd door de Veiligheidsraad op 13/05, heeft de gemeente beslist dat de gemeentelijke sporttereinen Sportstraat worden opengesteld. Na de kernspelers, zullen nu ook de jeugdspelers vanaf  woensdag 27 mei de trainingen hervatten, weliswaar rekening houdend met de verplichte maatregelen. Meer info is beschikbaar in de nieuwsbrief Floriant jeugd mei.   

Zoeken maar!
Kalender
Overig Nieuws
Beachkorfbal in Melle op zondag 25 juli
04/04/2021
KC Floriant Merelbeke en kerntrainers verlengen samenwerking
18/11/2020
Kom jij ook korfballen?
21/09/2019
Floriant lijkt na monsterscore klaar voor halve finale
08/03/2020
Verslag AVS van de wedstrjid Floriant - Sikopi
12/02/2020
respect

© 2019, website powered by Twizzit.com