Beste leden, supporters, sympathisanten,

We kunnen er niet omheen, vanaf woensdag 14/10/2020 is code oranje van kracht in de sportsector.

Wat betekent dit concreet voor onze clubwerking?

Trainingen/wedstrijden veld

- De trainingen en wedstrijden op het veld gaan voor alle categorieën door zoals gepland

- De kleedkamers en douches zijn gesloten.

Trainingen/wedstrijden zaal

Dit topic zijn we momenteel nog aan het uitwerken.

Laten we samenwerken om nog strengere maatregelen te vermijden!

Beste leden, supporters en sympathisanten,

Door de verschillende aanpassingen op lokaal en federaal niveau is er verwarring ontstaan over supporteren tijdens het coronatijdperk. Een klein overzicht met de belangrijkste zaken:

Supporteren op de terreinen van KC Floriant Merelbeke

• Er zijn maximum 150 toeschouwers toegelaten
  • Supporters registreren zich voor de desbetreffende wedstrijd via een QR-code of een papieren register;
  • Eten en drinken is niet toegelaten binnen de omheining van onze kunstgrasvelden;
  • Supporters dragen rechtstaand ten alle tijde een mondmasker en houden 1,5m afstand;
  • Consumeren is alleen zittend aan een tafel toegestaan
  • Supporters houden zich aan de vooropgestelde richtlijnen.

Zie ook :

Richtlijnen cafetaria

Richtlijnen sanitair

Circulatieplannen

Supporteren op verplaatsing

Uit respect voor de andere clubs, vragen wij aan onze Floriant-supporters om ook op verplaatsing zich te houden aan de lokale richtlijnen. Een overzicht kan je hier vinden.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien hierover nog vragen of twijfels zijn.

De veld-competitie start voor alle reeksen in het weekend van 19-20 september. We wachten nu op de nieuwe programmatie van de korfbalbond. We houden jullie op de hoogte. Link KBKB

Beste spelers, trainers, medewerkers, supporters,

De laatste dagen is er een enorme verhoging van het aantal COVID-19 besmettingen. Zowel federaal, provinciaal als op gemeentelijk niveau werden de maatregelen verstrengd. Het bestuur heeft zich de jongste weken verdiept over de te nemen richtlijnen : in eerste instantie de richtlijnen voor de trainingsmomenten in de maand augustus.

Het IKF heeft vandaag (2 juli) beslist om in 2021 de Europa Cup te vervangen door een Europese clubcompetitie : "the European Korfball Tour".

Zoeken maar!
Overig Nieuws
KC Floriant Merelbeke en kerntrainers verlengen samenwerking
18/11/2020