Na overleg met het bestuur en het Technisch Comite heeft assistent-trainer Stefaan Segers zondagnamiddag aan de spelerskern te kennen gegeven dat hij volgend seizoen toe is aan een nieuwe uitdaging. We vinden het jammer dat de samenwerking tussen Stefaan en de club op het einde van dit seizoen wordt beëindigd, maar respecteren zijn beslissing..

Wij zijn er van overtuigd dat Stefaan met dezelfde positieve ingesteldheid, passie en gedrevenheid de kern zal blijven ondersteunen tot het einde van het seizoen, zowel op trainingen als wedstrijden.

Als bestuur zijn we Stefaan erkentelijk dat hij ons zijn beslissing tijdig meegedeeld heeft, hetgeen ons voldoende tijd laat om een goede keuze te maken van de toekomstige hulpcoach.

Net voor het ingaan van de zaalperiode werd nog de eerste speeldag van de terugronde van de veldcompetitie afgewerkt.
Floriant bracht een bezoek aan Riviera/Deurne en kon bij winst de winter ingaan aan kop van het klassement.

Zonet werd de finale betwist van het Ek Korfbal U21 in Tsjechië met alweer een belangrijke Floriant inbreng. De ploeg werd gecoacht door onze trainer Kevin De Waele en als spelers waren Anke Méganck, Niels Delbeke en Arne Van Damme van de partij.

In de voorronde werd telkens ruim gewonnen van Duitsland Portugal en Hongarije en in de halve finales werd ook de UK met ruime cijfers verslagen. Jammer genoeg bleek Nederland in de finale alweer een maatje te groot. België ging met 12-21 de boot in na nochtans een beloftevolle start (5-5 score na 10 minuten).  Maar plots scoorde Nederland 5 maal na mekaar en die kloof kon België nooit meer dichten.  Toch een dikke proficiat aan de Belgische ploeg en aan ons Floriantjes.

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Overig Nieuws
Kom jij ook korfballen?