Aan alle spelers, trainers, leden, sponsors, vrijwilligers en vrienden van de club een gezond en sportief 2020!

Tijdens de kerstvakantie speelt de kern een paar interessante oefenwedstrijden tegen buitenlandse ploegen.

Vrijdag 3 januari spelen we tegen Swift (Nederland) tussen 20:30 - 22:00 Afgelast!!

Zondag 5 januari spelen we tegen Benfica(Portugal) tussen 13:00 - 15:30

Na een week ongeplande rust door het lek in de hal in Merelbeke, moest Floriant dit weekend opnieuw aan de bak.
Tegenstander was het puntenloze Sikopi, dat geen struikelblok mocht vormen in de strijd van de Blue Sharks om de kruisfinales te halen.

We zijn zeer verheugd te kunnen communiceren dat Johan Olaerts vanaf volgend seizoen de nieuwe assistent-trainer wordt bij Kevin De Waele. Johan volgt er op het einde van het seizoen Stefaan Segers op die, zoals eerder gecommuniceerd, een nieuwe uitdaging opzoekt.

Johan is tot op vandaag speler van R. Scaldis S.C. en heeft aldaar ervaring opgebouwd als jeugdtrainer bij verschillende jeugdcategorieen en als jeugdcoordinator. Naast zijn korfbalactiviteiten bij R. Scaldis is Johan o.a. ook hoofdtrainer van de nationale U17 ploeg, lid van het Comite Opleiding Trainers (KBKB) en zet hij zich in voor de korfbalkampen te Genk.

Johan is een ambitieuze trainer, met veel gedrevenheid en trainerservaring met jonge spelers. We zijn er dan ook van overtuigd dat Johan de ideale assistent-trainer zal zijn voor onze jeugdige kern. Bestuur en Technisch Comite wensen Johan nu alvast heel veel succes in zijn toekomstige functie als assistent–trainer bij KC Floriant Merelbeke.

Uit gesprekken met Bestuur, Technisch Comite en Kevin en na een informatieronde bij de spelerskern is gebleken dat de club het vertrouwen heeft in een langere samenwerking met de trainer.

We zijn dan ook blij te kunnen bevestigen dat de samenwerking tussen KC Floriant Merelbeke en hoofdtrainer Kevin De Waele met een jaar verlengd wordt.

We wensen Kevin en de ganse spelersgroep veel succes in het huidige en komende seizoen.

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Overig Nieuws
Floriant walst over Putse naar ruime overwinning