De Sharks mogen Lisa Pauwels verwelkomen binnen hun kernploeg. Lisa speelde voorbije seizoenen bij Koninklijke Riviera/Deurne KC en speelde in diezelfde periode ook verschillende interlands bij de nationale jeugd en U21. Met haar beslissing om volgend seizoen aan te treden in onze clubkleuren en op topleague-niveau te spelen, maakt ze een grote stap om zoveel mogelijk uit haar korfbalcarrière te halen.

Met haar scorend vermogen en verdedigingskracht is Lisa een sterke dame die perfect past binnen onze jonge en dynamische kernploeg. De ambities van onze club liggen hoog voor komende seizoenen, en met Lisa er bij kunnen we extra kwaliteit in de strijd gooien.

We kijken ongelooflijk uit naar onze samenwerking met Lisa

Update 25/05/2020 :

In het kader van de versoepelingen aangekondigd door de Veiligheidsraad op 13/05, heeft de gemeente beslist dat de gemeentelijke sporttereinen Sportstraat worden opengesteld. Na de kernspelers, zullen nu ook de jeugdspelers vanaf  woensdag 27 mei de trainingen hervatten, weliswaar rekening houdend met de verplichte maatregelen. Meer info is beschikbaar in de nieuwsbrief Floriant jeugd mei.   

Ondanks de onzekerheid voor de start van het seizoen in augustus moeten we de inschrijvingen jeugdspelers nu opstarten want tegen half juni 2020 moeten alle Floriant-ploegen voor de veldcompetitie 2020-2021 ingeschreven zijn bij de korfbalbond (KBKB). Wij vragen alle jeugdspelers dan ook vriendelijk om tegen 31 mei 2020 in te schrijven & lidgeld te betalen. Inschrijven kan via twizzit/inschrijvingen. Meer info hebben we via twizzit aan alle jeugdleden verstuurd.

De voorbije jaren slaagde Floriant  erin een vaste waarde te worden in de top van het Belgisch korfbalwereldje. Dat komt doordat de jeugd in het verleden goed begeleid is geweest door gediplomeerde trainers waardoor de basisopleiding in orde was. Wij willen deze goede jeugdopleiding blijven garanderen zodat de toekomst van onze club verzekerd blijft maar we stellen vast dat het elk jaar moeilijker wordt om medewerkers te vinden die hun tijd willen besteden aan jeugdopleiding .

Deze namiddag (12/03/20) heeft de KBKB via haar website gecommuniceerd dat de halve finales en finales van de zaalcompetitie afgelast worden. 

Het nemen van deze beslissing ligt in lijn met de beslissingen die andere sportbonden (basketbal, volleybal, voetbal) reeds namen en nadat deze namiddag minister Ben Weyts gecommuniceerd heeft dat alle sportieve evenementen (zowel indoor als outdoor) op regionaal niveau voorlopig geschrapt worden t.e.m. 31 maart.

Het is jammer dat onze fanions hierdoor hun ambitie, om een gooi te doen naar de titel van zaalkampioen, niet kunnen waarmaken.

Op advies van de korfbalbond en in navolging van de richtlijnen van de federale overheid ivm corona zijn er vanaf morgen geen korfbal-trainingen meer voor de jeugd & de kern. Van zodra de trainingen hervat kunnen worden, brengen we jullie op de hoogte.

Wie al betaald heeft voor de tickets halve finale, krijgt zeker zijn geld terug (als de Covid19 crisis voorbij is...). 

Zoeken maar!
Kalender
Overig Nieuws
Kom jij ook korfballen?
21/09/2019
Floriant lijkt na monsterscore klaar voor halve finale
08/03/2020
Verslag AVS van de wedstrjid Floriant - Sikopi
12/02/2020
Floriant zeker van kruisfinale na flauwe winst tegen Sikopi
09/02/2020
Floriant kan Beveren al ruiken na zege bij AKC/Luma
02/02/2020
respect

© 2019, website powered by Twizzit.com