Net  zoals voorbije jaren zal het sportkamp voor al onze jeugdspelers doorgaan tijdens het paasweekend van vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april. Je kan in Twizzit al aanduiden of je meegaat. Meer info volgt later....

Zaterdag ontving Floriant hekkensluiter Sikopi. De bezoekers maakten het de Blue Sharks in de heenwedstrijd knap lastig, waardoor ze slechts met 2 doelpunten verschil wisten te winnen.
Om een nieuwe spannende wedstrijd te vermijden, had Floriant zich in de week goed proberen voor te bereiden op het vertragende achterverdedigen van Sikopi.

Zaterdagavond stonden met AKC/Luma en Floriant de nummers 2 en 3 in het klassement tegenover mekaar. Bij een overwinning van de thuisploeg konden zij terug tot op 1 punt van de Blue Sharks komen.
Winst van Floriant zou betekenen dat de Blue Sharks hun plaats in de kruisfinale zo goed als zeker binnenhaalden.
AKC/Luma startte aan de wedstrijd zonder Jari Hardies, bij de Blue Sharks ontbrak Tom Van Houdt in de selectie.

Afgelopen zaterdag ontving Floriant in eigen hal Putse, dat dit seizoen goed bezig is en voor het eerst echt meedraait om de hoogste plaatsen in de Topleague.
In de heenwedstrijd hadden de Blue Sharks echter makkelijk de maat genomen van de geel-blauwen (16-26), benieuwd of dat ook deze keer zou lukken.

Zaterdagavond ontving Floriant in eigen huis zaalkampioen en verliezend Europacupfinalist Kwik.
De heenwedstrijd werd ruim door de Blue Sharks gewonnen, maar een thuiswedstrijd tegen Kwik heeft nog nooit tot een eenvoudige overwinning geleid. De zwart-gelen lijken zich wel op de vloer van Ter Wallen thuis te voelen.
De Blue Sharks wilden hun goede partij van vorig weekend tegen Voorwaarts herhalen en zo de overwinning thuishouden.

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Overig Nieuws
Floriant zeker van kruisfinale na flauwe winst tegen Sikopi