De beslissing is gevallen: vanaf augustus heeft Floriant nieuwe groepen : kleuters / U7 / U9 / U11 / U13 / U15 / U17 en U19. Welke paalhoogte en bal? Klik hier

Jawel, we verlangen zo hard naar normale tijden en korfbal-wedstrijden! Maar betere tijden komen eraan. Als club zetten we daarom onze schouders onder de Flanders beachkorfbal Tour 2021 : op zondag 25 juli organiseert Floriant samen met beachkorfbal KBKB voor de 1ste maal de Melle beachkorfbal manche aan de Kouterslag. Schrijf nu in via deze link!

Er wordt een tornooi georganiseerd voor U13-ploegen, U15, U17 en volwassenen-U19-ploegen. Omdat Floriant deze manche organiseert, is deelname gratis voor Floriant-spelers. Dus niet inschrijven via korfbal.be aub maar wel inschrijven via onze club. Save the date, zondag 25 juli & spreek al af met ploeggenoten en vrienden. Ook niet-korfballers kunnen meespelen. En alle supporters zijn natuurlijk van harte welkom om onze spelers aan te moedigen.

24/01/21

Dat onze club aan een opmars bezig is, kan niemand meer ontkennen. Vorig seizoen was onze eerste ploeg goed op weg om verschillende finaleplaatsen te claimen. Jammer genoeg zorgde het gekende corona-beestje voor een abrupte stop. Nu gaat Floriant toch met enkele prijzen gaan lopen.

We kopen extra alu palen aan voor onze club: professionele RAS-palen. Alle leden van Floriant kunnen zich aansluiten bij deze groepsaankoop. Meer details kan je in deze presentatie vinden. Er zijn ook 2de hands korfballen (0/5€) beschikbaar. Bestellen via dit formulier. De groepsaankoop wordt afgesloten op zaterdag 1 mei verlengd tot 7 mei.

Zoeken maar!
Overig Nieuws
Kennismaking met korfbal voor kleuters 2021-2022
02/06/2021
Kom jij ook korfballen? Floriant zoekt nog jeugdspelers!
21/09/2019
Carrefour - Steun onze sportclub