Marie-Jeanne heeft een bedankingstekst gemaakt (zie verder) en gevraagd om dit op de website te plaatsen. Dit naar aanleiding van de geschenken en vele kaartjes die ze mocht ontvangen.

Uit gesprekken met Bestuur, Technisch Comite en de huidige trainersstaf en een informatieronde bij de spelerskern is gebleken dat er een wederzijds vertrouwen is voor een verdere samenwerking.

We kunnen bij deze dan ook aankondigen dat de samenwerking met Kevin De Waele en Johan Olaerts na het lopende seizoen met een jaar verlengd wordt.

We wensen Kevin, Johan en de ganse spelersgroep veel succes in het huidige en komende seizoen. Zij hopen in deze periode hun doelstelling, om een kampioenstitel mee te brengen naar Merelbeke, te kunnen verwezenlijken.

Beste leden, supporters en sympathisanten,

Na het Ministrieel Besluit van 28/10/2020 zijn er enkele richtlijnen die ook belangrijk zijn voor onze club.

(update: 29/10/2020 om 11u)

Beste leden, supporters, sympathisanten,

We kunnen er niet omheen, vanaf woensdag 14/10/2020 is code oranje van kracht in de sportsector.

Wat betekent dit concreet voor onze clubwerking?

Trainingen/wedstrijden veld

- De trainingen en wedstrijden op het veld gaan voor alle categorieën door zoals gepland

- De kleedkamers en douches zijn gesloten.

Trainingen/wedstrijden zaal

Dit topic zijn we momenteel nog aan het uitwerken.

Laten we samenwerken om nog strengere maatregelen te vermijden!

Beste leden, supporters en sympathisanten,

Door de verschillende aanpassingen op lokaal en federaal niveau is er verwarring ontstaan over supporteren tijdens het coronatijdperk. Een klein overzicht met de belangrijkste zaken:

Supporteren op de terreinen van KC Floriant Merelbeke

• Er zijn maximum 150 toeschouwers toegelaten
  • Supporters registreren zich voor de desbetreffende wedstrijd via een QR-code of een papieren register;
  • Eten en drinken is niet toegelaten binnen de omheining van onze kunstgrasvelden;
  • Supporters dragen rechtstaand ten alle tijde een mondmasker en houden 1,5m afstand;
  • Consumeren is alleen zittend aan een tafel toegestaan
  • Supporters houden zich aan de vooropgestelde richtlijnen.

Zie ook :

Richtlijnen cafetaria

Richtlijnen sanitair

Circulatieplannen

Supporteren op verplaatsing

Uit respect voor de andere clubs, vragen wij aan onze Floriant-supporters om ook op verplaatsing zich te houden aan de lokale richtlijnen. Een overzicht kan je hier vinden.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien hierover nog vragen of twijfels zijn.

Zoeken maar!
Overig Nieuws
Beachkorfbal in Melle op zondag 25 juli
04/04/2021