Na wikken en wegen heeft Shiara Driesen te kennen gegeven om volgend seizoen de blauwe kleuren niet langer te verdedigen en eind dit seizoen het Blue Shark verhaal te beeindigen.

Jammer dat de samenwerking vroegtijdig wordt beeindigd maar alle respect voor deze moeilijke en moedige beslissing. Alvast bedankt voor je inzet, winnaarsmentaliteit en geleverde prestaties in het afgelopen seizoen. Veel succes toegewenst naar de toekomst toe.

Hoi hoi

Sommigen zullen de geruchten misschien al wel hebben opgevangen in de wandelgangen. Mits ik vanavond niet aanwezig zal zijn op de training, stuur ik jullie graag even zelf de boodschap dat ik uiteindelijk toch de knoop heb doorgehakt om volgend seizoen niet meer verder te gaan op Floriant.  
De verplaatsing, de tijd die in het verbouwen en korfbal kruipt, in combinatie met de lichamelijke kwaaltjes maakt me bang dat het lastig wordt om ook volgend seizoen de verplaatsing te trotseren, en voortdurend de drive en focus te vinden. Ik merk dat ik op tram 3 vaker stoot op mijn eigen grenzen, fysiek en mentaal. Met spijt in het hart moet ik dan ook toegeven dat mijn blue shark verhaal al na een jaartje eindigt. 
Ik vind het wel echt dubbel, want jullie zijn een geweldige groep. En voor die groep zou ik sowieso nog een jaartje gaan, maar het is voor mezelf, fysiek en mentaal. 
Ik wil jullie bedanken voor het afgelopen jaar! Jullie inzet, jullie vechtlust, jullie ontzettend warme gastvrijheid, want oh wat zijn jullie een topgroep! 


Dankjewel Blue Sharks! We geven er nog 4 weken een lap op en pakken met z'n allen die double! 


Groetjes van een grote Floriantfan! (Shiara -  vrijdag 13 mei 2022)