Hoe is het met jouw shot gesteld? Heb jij echte korfbalskills?

Schrijf je in voor ons 2-palentornooi op zaterdag 1 juni en je komt het te weten! Jong en oud mogen deelnemen. Inschrijven kan via dit formulier op Twizzit.

Floriant mist op een haar na een tweede zaaltitel in de Topleague. Na een spannende finale valt het dubbeltje - of de golden goal - aan de verkeerde kant. Maar wat een sfeer! En wat een schitterende supporters hebben wij toch! Geniet na van de fantastische ambiance tijdens de finale met dit filmpje.

Onze club ontving het rouwbericht van Siegfried Buyens. Sieg is de jongste broer van Hans en van Roel Buyens. Roel is actief als trainer bij de recreanten. In het verleden waren de 3 broers samen met hun echtgenoten Geny, Martine en Annie spelers bij Floriant!

Wij wensen de familie en vrienden van Siegfried veel sterkte met het verlies.

Volg ons op sociale media
  Je vindt recente nieuwsberichten en foto's van onze #BlueSharks op Facebook en Instagram.

Clubnieuws
Starten met korfbal?
15/05/2024
Damian Wilinski versterkt kernploeg Floriant
17/05/2024
Schrijf je nu in voor onze BBQ op zaterdag 1 juni
25/04/2024
Doe jij mee aan ons 2-palentornooi op zaterdag 1 juni?
25/04/2024
Floriant speelt de kruisfinales van zaalseizoen 2023-2024