De beslissing is gevallen: vanaf augustus heeft Floriant nieuwe groepen : kleuters / U7 / U9 / U11 / U13 / U15 / U17 en U19. Welke paalhoogte en bal? Klik hier

24/01/21

Dat onze club aan een opmars bezig is, kan niemand meer ontkennen. Vorig seizoen was onze eerste ploeg goed op weg om verschillende finaleplaatsen te claimen. Jammer genoeg zorgde het gekende corona-beestje voor een abrupte stop. Nu gaat Floriant toch met enkele prijzen gaan lopen.

Marie-Jeanne heeft een bedankingstekst gemaakt (zie verder) en gevraagd om dit op de website te plaatsen. Dit naar aanleiding van de geschenken en vele kaartjes die ze mocht ontvangen.

Zaterdagmiddag had Floriant een afspraak met de geschiedenis in zijn tweede veldfinale in de hoogste afdeling in 3 seizoenen. Net als twee jaar geleden werd de finale afgewerkt onder een broeierige zon. De tegenstander heette nu AKC/Luma, dat licht als favoriet aan de partij begon nadat het in de reguliere competitie met ruime voorsprong eerste was geëindigd. Zoals het cliché wil is in een finale echter alles mogelijk, zeker na de sterke terugronde van Floriant in de veldcompetitie.

Zoeken maar!
Overig Nieuws
Floriant gaat met veel machtsvertoon voorbij Kwik
20/09/2021