Patrick heeft terug een mooie familie-fietszoektocht in elkaar gestoken die je kan fietsen tussen 15 juni en 30 september. Deelnemingsformulieren zijn aan te vragen op floriantzoektocht@gmail.com

10e FLORIANT zoektocht

Ook deze zomer organiseert Korfbalclub FLORIANT uit Merelbeke een Familie Fietszoektocht.

Dit jaar geen Gentse Feesten. Maar we hebben een geweldig alternatief: Voor deze jubileum editie bezoeken we fietsvriendelijk Gent.

De tocht is 36 km lang, ideaal voor een daguitstap. Hij voert ons langs het mooie natuurschoon in de rand en laat ons kennis maken met onbekende plekjes in Gent en dat via autoluwe, fietsvriendelijke paden en wegen.

Start en einde is aan het clublokaal van FLORIANT, aan de Sportstraat, achter het zwembad in Merelbeke.

De tocht loopt de hele zomer lang, van 15 Juni tot 30 September. Inschrijven kost 6 Euro per ploeg van 2 of meerdere deelnemers. Per ploeg dient één deelnameformulier te worden voorzien.

Deelnameformulieren zijn elektronisch te verkrijgen via floriantzoektocht@gmail.com of op onderstaande adressen.

De antwoorden kunnen worden ingediend tot 4 Oktober. De prijsuitreiking vindt plaats op 8 Oktober in het clublokaal van Floriant.

De deelnameformulieren zijn vanaf nu al elektronisch beschikbaar. Stuur een mailtje naar floriantzoektocht@gmail.com.

Vanaf 15 juni ook op volgende plaatsen:

Merelbeke: Familie Van Speybroeck - Peter Benoitlaan 10

Merelbeke: Familie Coppens – Boomgaardstraat 8