De U6 van Floriant speelde op zaterdag 29 september zijn tweede wriemel, ditmaal op de terreinen van Ganda. De zon was van de partij, maar vooral het enthousiasme van onze ploeg was bijzonder groot.

Het was een middag vol sport- en spelplezier. Voor sommigen stonden de eerste wedstrijden op het programma. Eentje werd verloren, in het tweede speelden we gelijk. Toch wisten we tweemaal te scoren, waar coach Lynse heel tevreden mee was. De andere groep was ondertussen druk in de weer met het afpakken van de staart van Nel, wat snel lukte! Verder moesten de U6'ers ook een groot parcours afleggen, scoren in reuzemultikorf en allerlei kegels van een bank gooien.

Een vermoeiende middag werd afgesloten met een groot spel, waarbij gekleurde ballen uit een mand moesten gehaald worden. Daarin deden alle Floriant U6'ers het heel goed, waardoor ook de trainers konden juichen.

Speelden voor Floriant: Lucas Callebaut, Lucas De Vreese, Seppe Temmerman, Staf, Lola, Xander, Andreas, Mathis, Jade, Lize en Stan.