De MegaWriemelDag vond dit jaar plaats te korfbalclub Verde, die sinds kort gehuisvest is in een nieuwe accomodatie. De U6'ers mochten er op 11 mei een ware ruimtereis maken.

De U6'ers moesten kometen opruimen, de parachute voorbereiden op een landing, zich uitleven in het springkasteel, dezelfde marsmannetjes zoeken en een eigen ruimteschip tekenen. Daarnaast moesten er ook wedstrijdjes gespeeld worden en konden de spelertjes zich uitleven in het springkasteel.

Na een vele uren vol speel- en spelplezier, geholpen door het goede weer en de enthousiaste ouders, trokken de U6'ers van Floriant terug huiswaarts. Deze keer niet in een raket, maar in de auto. De ruimtepakjes werden weer ingeleverd, maar dat werd met een glimlach gedaan. Dankzij een geslaagde dag!

Speelden voor Floriant: Robbe, Kobe DZ, Maxim, Stan, Lucas C, Vince, Jade en Lise