Op zaterdag 4 mei trokken 9 U8'ers naar het carnavaleske Aalst voor nieuwe wedstrijden in de U8-League. Met negen spelers in twee ploegen spelen, dat zou niet simpel worden. En ook de weersvoorspelling was verre van ideaal. Het beloofde een lastige middag te worden.

Afgezien van de lagere temperaturen en een enkele hagelbui, bleef het weer vrij goed. De U8'ers deden ook hun uiterste best, en wisten een aantal spannende matchen te spelen. Met een aantal nipte verliezen, een enkel gelijkspel en een paar mooie winsten, wisten de spelertjes de ouders een aangename middag te bezorgen. Vooral de enorme inzet en wil om te winnen was aanstekelijk. Een pluim voor de spelers!

Speelden voor Floriant: Lore, Nina, Nahla, Ilana, Kobe VM, Kobe DZ, Lars, Jaron en Tibe