Een druilerige zondagochtend was het, die 28ste april. En toch stonden er weer twee Floriantploegen tussen de lijnen bij de wedstrijden. Deze keer speelden de U8'ers op de terreinen van The Vikings.

Floriant 1 verloor helaas alle wedstrijden, maar toonde enorm veel inzet. Dat resulteerde in het veelvuldig onderscheppen van ballen. Jammer genoeg gingen de goals telkens maar door één mand, en vergaten we af te werken.

Floriant 2 kende meer succes en speelde een aantal goede wedstrijden. Er werd veel naar de mand gegooid, en de tegenstander zag de ballen soms vliegen. Alleen werd er soms iets te snel van ver gegooid, en ook de passen konden beter.

Al bij al een leuke voormiddag! Maar volgende keer mag de temperatuur iets hoger liggen...

Speelden voor Floriant: Janne, Nahla, Nina, Kobe DZ, Jaron, Rozane, Lars, Tibe, Ivo, Xander en Kobe VM