Verkleed als piraten speelden onze U8'ers op zaterdag 23 februari een fantastisch carnavaltoernooi te Zwijnaarde. Daar mocht Neerlandia maar liefst 18 U8-ploegjes ontvangen, allen verkleed en vol goesting om te spelen.

De drie Floriant-ploegen zaten elk in een reeks, en deden het meer dan behoorlijk. Met vele goals, mooie overwinningen en vooral veel plezier ging de voormiddag snel voorbij. De trofee voor best verklede ploeg zagen ze wel nipt aan hun neus voorbijgaan, maar een beloning voor inzet was zeker verdiend geweest!

Floriant 3 kende een moeizame start, maar werd wedstrijd na wedstrijd beter. Terwijl Janne en Jaron de ene na de andere bal onderschepten, verdedigde Kobe DZ de ziel uit zijn lijf. Lotte speelde haar eerste wedstrijden en deed dat heel goed. Elise speelde zoals altijd sterk, en kwam gemakkelijk tot kansen. Met hele mooie resultaten en een sterke groei doorheen de ochtend, kan dit ploegje heel tevreden zijn!

Tegenstanders hadden schrik van Floriant 2. Xander wist de mand goed hangen, en wist vele shots te verzilveren. Aylin pakte ballen af aan de lopende band, en Lore liet haar tegenstander geen seconde los. Tibe verscheen vaak als een duivel uit een doosje, wat hem vaak de bal opleverde, terwijl Nahla geniepig haar tegenspeler wist te verschalken. Met drie overwinningen op zak werd het toernooi mooi afgesloten.

Floriant 3 walste over hun tegenstand heen. Lars bleek telkens te snel en Nina toonde dat ze zich niet zou laten doen! Angelina speelde het altijd slim, terwijl Kobe VM en Rozane duidelijk de weg naar de korf wisten zijn. Vier ruime overwinningen (en geen verliesmatchen!) waren dan ook dik verdiend!

Speelden voor Floriant: Rozane, Angelina, Nina, Kobe VM, Lars, Nahla, Lore, Xander, Aylin, Tibe, Janne, Elise, Lotte, Jaron en Kobe DZ