Terwijl de zon buiten vrolijk scheen, trokken de allerjongste Florianters naar korfbalclub Ago Aalst. Daar namen ze deel aan een wriemel, die volledig in het teken van de kermis stond.

De U6'ers mochten de weg zoeken in een doolhoof, van glijbanen slieren, hun evenwicht bewaren op balken, ballen zoeken onder een parachute, wedstrijdjes spelen, parcourtjes afleggen en nog veel meer. Als eindspel streden de trainers tegen alle kinderen, maar de U6'ers wonnen duidelijk en met overmacht. Een kermissnoepje als beloning was dan ook meer dan verdiend!

Bij deze ook een dikke pluim voor de organisatie van Ago Aalst: dit was veruit één van de tofste wriemels dit seizoen, met leuke spelletjes, originele opdrachten, vriendelijke helpers en een vlot verloop!

Speelden voor Floriant: Seppe DV, Lucas DV, Lucas C, Seppe T, Staf, Lola, Nand, Jade, Emile, Maxim, Irene, Robbe en Stan