Voor de laatste matchen van 2018 trokken de U8-Florianters naar Temse. Met z'n tienen werden maar liefst zeven matchen afgewerkt, waarvan er zes winnend werden afgesloten. De tevreden gezichten van de spelers spraken boekdelen

De doelpunten vlogen de tegenstanders om de oren. Bijna alle spelers van onze U8'ers wisten te scoren, waardoor de andere ploegen niet wisten wat te doen. Voorbeeld bij uitstek was de laatste match, waar Floriant op 20 minuten bijna 10 maal wist te scoren. Ook tijdens de andere wedstrijden vonden de spelers de weg naar de mand vlotjes. Over de hele middag werden meer dan 25 doelpunten gemaakt door onze U8'ers.

Voor het goede en vlotte verloop van de dag verdienen Temse en de trainers van Temse zeker een welverdiende pluim!

Speelden voor Floriant: Lars, Seppe De Vreese, Lore, Han, Kobe De Zutter, Kobe Vermander, Jaron, Ivo, Xander en Aylin