Beste spelers, trainers, medewerkers, supporters,

De laatste dagen is er een enorme verhoging van het aantal COVID-19 besmettingen. Zowel federaal, provinciaal als op gemeentelijk niveau werden de maatregelen verstrengd. Het bestuur heeft zich de jongste weken verdiept over de te nemen richtlijnen : in eerste instantie de richtlijnen voor de trainingsmomenten in de maand augustus.

In de loop van de maand augustus zal ook bekeken worden op welke manier competitiewedstrijden op een veilige manier kunnen georganiseerd worden.

We leggen voor het ogenblik de laatste hand aan de richtliinen voor augustus. De communicatie hieromtrent mag u verwachten vóór de eerste training (woensdag 05/08). Gelieve begin volgende week de communicatie te volgen via Twizzit, website Floriant of mailings

Algemene richtlijnen uitgevaardigd door de KBKB kan je vinden op hun website  : https://www.korfbal.be/?oid=1126&pid=30902&aid=138341

Op het grondgebied van de gemeente Merelbeke geldt vanaf 30/07 een algehele mondmaskerverplichting (zowel met de fiets, als te voet) op het ganse grondgebied vanaf de leeftijd van 12 jaar. Dit houdt onder andere ook in dat wie met de wagen komt of gebracht wordt , verplicht is een mondmasker te dragen om vanaf de parking naar het clubhuis te komen en bij het verlaten van het clubhuis.