In de vlakke zon, en met verschroeiende temperaturen, speelden de U8'ers op 14 september voor de tweede keer wedstrijd. Ditmaal stonden er meerdere rondes op het programma, met nieuwe tegenstanders.

Neerlandia en Temse, daar hadden de Florianters nog niet tegen gespeeld. Met enige zenuwen (zeker voor de nieuwe spelers) begonnen onze twee ploegen aan de wedstrijden. U leest het goed, Floriant was weer goed vertegenwoordigd!

In telkens spannende matchen wisten de U8'ers regelmatig het laken naar zich toe te trekken. Velen konden hun eerste doelpunt in een wedstrijd te maken. Dat was voor de enthousiaste ouders genieten! Hopelijk zien we op de volgende serie wedstrijden meer van dat!

Speelden voor Floriant: Lola, Margot, Wout, Jorben, Seppe, Jaron, Kobe, Staf, Thomas en Oskar.