Wil je graag lid worden van korfbalclub Floriant? Dat kan!

Ben je tussen 5 en 16 jaar dan kan je verblijvend een maand meetrainen. Van augustus tot november en van maart tot eind mei trainen we buiten op de kunstgrastereinen aan het zwembad op woensdag en vrijdag vanaf 18u. Van november tot maart trainen we in zaal op diverse locaties in en rond Merelbeke. Op de pagina van jouw team kan je zien waar en wanneer het training is.

Meer info nodig? Neem gerust contact op met het jeugdsecretariaat via floriant.jeugdsecretariaat@gmail.com of spreek Bart & Anneleen aan op Floriant.

Het lidgeld bedraagt 160€ per jaar voor jeugdspelers. Je kan het lidgeld overschrijven op BE77 7370 0257 0442 (BIC KRED BEBB) met vermelding van de naam. Eenmaal je als lid definitief aangesloten bent, voorzien we een sportzak(vanaf U12) en clubtraining.

Ben je ouder dan 16, neem dan ook gerust contact op, we bekijken dan welke ploeg voor jou het meest geschikt is om te trainen.