Beste leden, spelers, supporters, sympathisanten,

Doe jij je boodschappen bij Carrefour? En heb je daar een klantenkaart (Carrefour Bonus kaart) ? Dan ben jij de persoon die onze club kan steunen. Heb je familie, buren , vrienden die ook winkelen bij Carrefour, vraag hen of ook zij onze onze club willen steunen.

Heb je nog geen klantenkaart? Vraag die dan vlug aan en ook jij kan ons dan steunen.

Hoe werkt het ? Per aankoopschijf van 20 € ontvang je 1 steuncode die je dan (via website steunjesportclub.carrefour.be) schenkt aan onze club  . Deze aktie loopt tot en met 12 juli 2021.

Alle info kan je vinden op Steun je sportclub met de Rode Duivels (carrefour.be).

Ga naar de optie ‘Ik steun een sportclub’ om :

• Meer info te vinden hoe het werkt
  • Je verkregen steuncodes te schenken aan Floriant Merelbeke

De verzamelde steuncodes kunnen door Floriant ingeruild worden voor sportmateriaal zoals o.a. ballentassen, ballenwagen, coordinatieladders, fitnessballen, weerstandsbanden,….

Hoe meer codes we samen verzamelen hoe meer materiaal we kunnen aanschaffen

Alvast bedankt om jullie steuncodes aan Floriant te schenken.