Gezien de huidige Corona crisis, hebben we, in het nog prille seizoen, reeds een aantal nevenactiviteiten moeten schrappen. Nevenactiviteiten inrichten op de club zelf lijkt ons naar de toekomst toe een moeilijk gegeven. Om onze clubkas te spijzen zal er dit seizoen dus meer ingezet worden op verkoopacties.

Een van die eerste acties, is naar jaarlijkse gewoonte, de verkoop van heerlijke chocolade schilfertruffels. We hopen dat we met zijn allen inschrijven zodat de 175 kg van vorig seizoen ruim overtroffen wordt. Dank zij de ongewijzigde prijzen bij onze vaste leverancier, kunnen we de truffels aanbieden aan dezelfde prijs als vorig seizoen.

Inschrijven kan via het formulier en dit tot zaterdag 26 september.  Zodra we weten wanneer de truffels kunnen geleverd worden brengen we jullie op de hoogte van de afhaaldatum.

Inschrijvingsformulier