Na overleg met het bestuur en het Technisch Comite heeft assistent-trainer Stefaan Segers zondagnamiddag aan de spelerskern te kennen gegeven dat hij volgend seizoen toe is aan een nieuwe uitdaging. We vinden het jammer dat de samenwerking tussen Stefaan en de club op het einde van dit seizoen wordt beëindigd, maar respecteren zijn beslissing..

Wij zijn er van overtuigd dat Stefaan met dezelfde positieve ingesteldheid, passie en gedrevenheid de kern zal blijven ondersteunen tot het einde van het seizoen, zowel op trainingen als wedstrijden.

Als bestuur zijn we Stefaan erkentelijk dat hij ons zijn beslissing tijdig meegedeeld heeft, hetgeen ons voldoende tijd laat om een goede keuze te maken van de toekomstige hulpcoach.