Voor de 8ste keer reeds heeft Patrick Coppens een familiefietszoektocht in elkaar gestoken die je kan fietsen tussen 15 juni en 30 september.

Deze keer gaan we richting Serskamp en Wichelen, en doorkruisen we de mooie bloemenstreek aan de rand van de Schelde. Zoals gewoonlijk loopt de tocht langs rustieke, autoluwe en verkeersvrije fietswegen. Onderweg moeten vragen worden beantwoord en foto’s worden gelokaliseerd.

De tocht is 37 km lang, ideaal voor een daguitstap. Hij voert ons langs mooie uitzichten en idyllische plekjes, verborgen in het natuurschoon. Ook deze keer komen we weer veel te weten over de geschiedenis van de streek.

Start en einde is aan het clublokaal van FLORIANT, aan de Sportstraat, achter het zwembad in Merelbeke.

De tocht loopt de hele zomer lang, van 15 Juni tot 30 September 2018. Inschrijven kost 6 Euro per ploeg van 2 of meerdere deelnemers. Per ploeg dient één deelnameformulier te worden voorzien.

Deelnameformulieren zijn te verkrijgen op onderstaande adressen of via floriantzoektocht@gmail.com.

Merelbeke: Familie Van Speybroeck - Peter Benoitlaan 10

Merelbeke: Familie Coppens – Boomgaardstraat 8

Merelbeke: Familie Delrue - Bergbosstraat 13

Merelbeke: Familie Hellemans - Krombrugge 2

Merelbeke: Familie Persijn - Hof Resselaar 24

Melsen:  Familie Vergaert – Burgem. Edmond Ronsestraat 6

Ledeberg: Slagerij Abel - Ledebergstraat 6

Melle: Familie De Smedt - Brusselsesteenweg 347

De antwoorden kunnen worden ingediend tot 3 Oktober. De prijsuitreiking vindt plaats op 11 oktober in het clublokaal van Floriant.