Na een week ongeplande rust door het lek in de hal in Merelbeke, moest Floriant dit weekend opnieuw aan de bak.
Tegenstander was het puntenloze Sikopi, dat geen struikelblok mocht vormen in de strijd van de Blue Sharks om de kruisfinales te halen.

We zijn zeer verheugd te kunnen communiceren dat Johan Olaerts vanaf volgend seizoen de nieuwe assistent-trainer wordt bij Kevin De Waele. Johan volgt er op het einde van het seizoen Stefaan Segers op die, zoals eerder gecommuniceerd, een nieuwe uitdaging opzoekt.

Johan is tot op vandaag speler van R. Scaldis S.C. en heeft aldaar ervaring opgebouwd als jeugdtrainer bij verschillende jeugdcategorieen en als jeugdcoordinator. Naast zijn korfbalactiviteiten bij R. Scaldis is Johan o.a. ook hoofdtrainer van de nationale U17 ploeg, lid van het Comite Opleiding Trainers (KBKB) en zet hij zich in voor de korfbalkampen te Genk.

Johan is een ambitieuze trainer, met veel gedrevenheid en trainerservaring met jonge spelers. We zijn er dan ook van overtuigd dat Johan de ideale assistent-trainer zal zijn voor onze jeugdige kern. Bestuur en Technisch Comite wensen Johan nu alvast heel veel succes in zijn toekomstige functie als assistent–trainer bij KC Floriant Merelbeke.

Uit gesprekken met Bestuur, Technisch Comite en Kevin en na een informatieronde bij de spelerskern is gebleken dat de club het vertrouwen heeft in een langere samenwerking met de trainer.

We zijn dan ook blij te kunnen bevestigen dat de samenwerking tussen KC Floriant Merelbeke en hoofdtrainer Kevin De Waele met een jaar verlengd wordt.

We wensen Kevin en de ganse spelersgroep veel succes in het huidige en komende seizoen.

Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging? Speel je graag met een bal? Ben je op zoek naar een toffe ploeg, een familiale club? Floriant biedt korfbal aan op alle niveaus voor spelers vanaf 4 jaar tot...

Voor verschillende jeugdploegen zijn we nog op zoek naar jonge talenten:

U6/U8 (°2012-2015): De kinderen worden tijdens de training opgesplitst volgens leeftijd/niveau. We zijn nog op zoek naar jongens en meisjes.

U10 (°2010-2011): We zijn nog op zoek naar meisjes(°2010).

U12 (°2008-2009): We zijn nog op zoek naar meisjes (°2009)

U14 (°2006-2007): We zijn nog op zoek naar jongens (°2006 en 2007) en meisjes (°2007)

U16 (°2004-2005): We zijn nog op zoek naar jongens (°2005)

Ben je ouder, kom dan gerust ook langs dan bekijken we bij welke ploeg je best aansluit.

Van augustus tot eind oktober en van maart tot eind mei gaan alle trainingen door op of rond het kunstgrasveld aan het zwembad in Merelbeke op woensdag en vrijdag tussen 18u15 en 19u45 (duur training afhankelijk van de leeftijdsgroep).

Tijdens de wintermaanden (november tot begin maart) wordt er binnen getraind op diverse locaties in en rond Merelbeke. Meer info hierover bij de diverse jeugdteams.

Nieuwe spelers mogen gedurende een maand vrijblijvend meetrainen!

Floriant staat deze maand in het infomagazine van Merelbeke. Hier het volledige artikel

Zoeken maar!
Inschrijvingen
Overig Nieuws